Szolgáltatásaim

A te célod

az én küldetésem

A természet egyszerűségében található tiszta megoldásokat nyújtom a számodra.

szolgáltatásaim

Amivel a célodhoz segítelek

joalis testtisztítási program

Joalis testisztító program

2018 újdonsága a Joalis testtisztító rendszerrel való megismerkedésem. Hatékonysága vitathatatlan.

Olyan más rendszerekben nem található megoldásokkal, mint pl. Chlamydia, HPV, egyéb fertőzések, paraziták eltávolítása, allergiák, emésztőrendszeri, érrendszeri, csontrendszeri, idegrendszeri, érzelmi tisztítások. Teljesen az aktuális problémákra hegyezve a mai kor kihívására felelve.

A már csecsemőkortól alkalmazható teljes testtisztító terápiák gyönyörűen kitakarítják a szervezetből a nem oda való akadályokat, ami által egy jóval harmonikusabb állapot és működés érhető el. Gyakorlatilag megtanítja a szervezetet a maga rendjében működni. Egy felszabadulás érzés mikor megszabadul az ember egy rakás terhelő fájdalomtól, érzelemtől, gondolattól és csinálhatja az életét.

hormonegyensúly terápiák

Hormonegyensúly terápia

Korunk egyik legmegoldatlanabb probléma együttese a hormonháztartás egyensúlytalansága. 2014-ben sikerült elvégeznem a Hormonegyensúly tanácsadó képzést.

Itt évek óta fennálló és nagyon komoly életminőséget romboló problémákra kaptam magyarázatot és hathatós segítséget mind magam, mind vendégköröm számára.  Kicsi odafigyeléssel nagyon sok következménytől tudjuk megóvni magunkat.

A magam részéről örök hála Tanárnőmnek, mert visszakaptam az életemet a tudásának és a gondosan végigcsinált terápiának köszönhetően.

…és gyermekek születtek…

biorezonancia mérés
biorezonancia terápia

8D-NLS biorezonanciás mérés

2020-ban ismerkedtem meg a 8D-NLS testszkennerrel. Diagnózisai rendkívül széleskörűek és részletesek. Nagy segítség a mindennapi munkában.

Sokkal hamarabb kimutathatóak elváltozások a szervezetben. Az agyhullámokat méri és értékeli ki egy számítógépes program segítségével.

A működési mechanizmusát itt olvashatod:

https://nls-diagnostic.com/8d-nls-diagnostic-instruments-works/

Életvezetési tanácsadás

Az egyik kedves vendégem kérésére kezdtem el rendszerbe szedni a sok-sok éve halmozódó tudásomat és tapasztalataimat, amit életvezetési tanácsadás keretein belül adok át Neked.

Tanultam pszichológiát, mediációt, részt vettem több személyiségfejlesztő tréningen. Ezek közül kiemelném az Euromenedzser Dale Carnegie tréningjét, amelyen 28 éves koromban volt szerencsém átgyűrni magam. Azóta is az a „használati utasítás az életemhez”ahogy D. Carnegie mondta, bevált módszer maradt.

Ehhez még sokat segít a 20 éves tapasztalat és a matematika tanuláskor elsajátított rendszerben látás. Beszélgetünk, oldunk-kötünk, megbocsájtunk, megértünk, felismerünk dolgokat az életedben, majd jönnek a kisebb-nagyobb megvilágosodások, könnyebb lesz a lelked és ez által az életed. Itt a jobb egészségi állapot következmény.

életvezetési tanácsadás
egészséges mentalitás

Egészséges mentalitás

hatékony élettervezés

Hatékony élettervezés

reális énkép

Reális éntérkép

érzelmi intelligencia

Érzelmi intelligencia

gyümölcsöző kapcsolatok

gyümölcsöző kapcsolatok

minőségi kríziskezelés

Minőségi kríziskezelés

Aromaterápiás tanácsadás

Az aromaterápia egy szelíd gyógymód természetes anyagokkal.

Kifejezetten egy célzott terápia, mely során a hatóanyag gyorsan, néhány perc alatt bejut a szervezetbe, anélkül, hogy bármilyen toxikus kemikáliát vinnénk az emberi testbe. Kizárólag 100%-ban tiszta illóolajokkal lehetséges elérni a kívánt eredményt.

Keress meg és legyen közös az útunk

Keress meg azonnal

Ujvári Gyöngyi

okl. fito- és aromaterapeuta

Telefon

0620/490-8841

Helyszín

Székesfehérvár